Отслабване и хранене

За съжаление много хора не са доволни от външния си вид и физическата си форма и малко или повече имат нужда от диета за отслабване. Това се получава като резултат от лошо хранене и липса на движение, подсилено при някои хора генетично.

Нездравословното хранене е първата причина за напълняването. Затова има много и разнообразни диети за отслабване, които за съжаление всички имат един и същ недостатък - подобряват положението с вашето лошо хранене само временно. След края на диетата всичко се връща обратно… Затова ви препоръчваме ако пазите диети при вашето хранене, да използвате само най-елементарната природна диета, която не е за отслабване, а по-скоро за пречистване - яжте един или няколко дни само плодове. След края на диетата постепенно се върнете към обичайното си хранене без преяждане и подобни глупави постъпки. Пийте и много течности. Тази диета пречиства огранизма както нищо друго.

Но най-важното за това никога да нямате нужда от диети отслабване е просто да се храните както трябва… Истината е в баланса - просто яжте от нещата, които знаете, че са вредни за вас като бонбони, торти, халва и др, по-рядко. Наблягайте на ястията, които са и полезни и вкусни. Можете да приемате и по малко хранителни добавки, но задължително само естествени и много качествени. Препоръчваме ви проверените

Най-рискови за напълняване са мазнините и въглехидратите, а протеините, плодовете и зеленчуците едва ли ще ви доведат до диети за отслабване. Последните 3 в добро съотношение са и доста добра основа за здравословно хранене, комбинация, позната като “Зоната”, която включва по-малко въглехидрати от други системи за хранене като например “Разделно хранене” и трябва да се признае за по-удачна с цел отслабване. Също ви препоръчваме да разгледате и доста логичната теория за “Хранене според кръвните групи” - съобразно с нея може да си изберете рецепти.

Успоредно с диетата може да приемате и от така наречените “хапчета за отслабване” на натурална основа. Изключително подходящи са  .

Въпреки това храненето не е единствeното, което можете да направите за вашето отслабване. Движението и натоварването на тялото по правилен начин също вършат чудеса, затова ви препоръчваме активни спортове като футбол и тенис на маса, ходене на планина, плуване на море, аеробни упражнения,  редовното посещение на фитнес залата и приемането на различни видове протеини.